Nuntă Roxana și Dan

30 iulie 2016 a reprezentat poate cea mai importantă zi din viața noastră profesională în calitate de fotografi. De ce? Pentru că este ziua în care am fotografiat integral prima nuntă pe cont propriu. Ziua a fost plină de emoții, zâmbete vechi și noi, oameni fericiți, momente de neuitat, drumuri și locuri noi, mii de fotografii iar la final am avut parte de doi miri extenuați dar fericiți iar acest lucru este cel mai important lucru pentru noi.

Actorii principali din această poveste, Roxana și Dan, au făcut tot posibilul să ne ușureze munca și acum, uitându-ne la fotografii, nu putem spune decât că le-a ieșit. Ne-au zâmbit, ne-au oferit momente unice, ne-au surprins iar la final am plecat cu toții mulțumiți. În seara în care le-am dat fotografiile mult dorite am avut parte de reacții neașteptate din partea lor iar noi am fost efectiv copleșiți.

Vreti să vedeți un scurt video cu fotografiile de la nunta lor?


Vă mulțumim!

Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan Nunta Roxana si Dan