Mulțumim că te-ai abonat! Bine ai venit în Silhouettes.ro

Cine suntem și cu ce ne ocupăm?

Separat Bianca și Sergiu, împreună: Silhouettes.ro. Fotografiem lumea înconjurătoare în fiecare zi, de cele mai multe ori cu ochii și câteodată cu aparatele. Poți afla mult mai multe în pagina: Despre noi.


Cât de des vei primi e-mail-uri?

Așa cum ți-am promis de la început, îți vom trimite un singur e-mail pe săptămână cu noutățile de pe site sau din activitatea noastră. Dacă îți place un anumit tip de fotografie te rugăm să ne spui și vom încerca să-ți trimitem cât mai multe!

Ce fel de fotografie practicăm?

Nu știm exact câte tipuri de fotografie există însă suntem convinși că acoperim o bună parte dintre ele: Fotografie de eveniment (nuntă, botez, corporate) , fotografie fashion (ședințe foto in studio și în aer liber), fotografie sportivă (meciuri fotbal, baschet, handbal), fotografie de stradă, fotografie de peisaj etc.


Bloggeri sau fotografi?

Noi ne intitulăm fotografi însă cum suntem prezenți în online mai tot timpul și ne implicăm în proiecte diverse, nu rezistăm să nu scriem și câteva articole mai de suflet. Dacă ai vreo sugestie, recomandare sau reclamație nu ezita să ne-o transmiți!

Spor la browsing!