Hello, suntem Bianca & Sergiu, fotografii din spatele Silhouettes.ro și împreună cu Hera, our Stress Relief Manager, te invităm să ne cunoști!

Bianca Enache

FOTOGRAF / EDITOR FOTO

Fotografia a făcut mereu parte din viața mea. Tata a cochetat cu domeniul și iată că acum eu sunt cea care duce tradiția mea departe. Dacă te uiți pe diploma mea de absolvire, o să vezi că sunt translator. Dar toate joburile pe care le-am avut până acum, fie că au fost din zona de traduceri, design grafic sau afiliere, au avut aceleași elemente comune: comunicarea și necesitatea unei colaborări foarte strânse cu partenerii. Drept urmare nu mă dezic de ce-mi place cel mai mult.

Foștii mei colegi de birou și clienții Silhouettes spun despre mine că sunt dinamică și optimistă, iar situațiile tensionate n-au nicio șansă să reziste în preajma mea. Personal, aș putea adăuga și că sunt o extrovertită ca la carte și-mi place să-i binedispun pe cei din jurul meu.

În puținul timp liber, ador să călătoresc. Sunt pasionată de handbal și fotbal și-aș putea vorbi o groază despre asta. Spre deliciul celor din jur, uneori fac și prăjituri.

Din 2015, fotografia a devenit un punct central în viața mea. De atunci, am apucat să surprind sute de mii de imagini și-n continuare nu mă dau în lături de la nimic pentru a crea cadrul perfect. Să fiu întinsă pe jos pentru cea mai bună încadrare e ceva perfect normal pentru mine.

Nu las nici măcar o singură zi să treacă fără să fac vreo poză, iar cea mai mare dorință a mea e ca fotografiile noastre să pună un zâmbet mare pe buzele clienților. Mă simt extrem de norocoasă pentru toate amintirile pe care le-am adunat la Silhouettes.

Un loc special în sufletul meu e ocupat de povestea a doi părinți care-și căutau fotograf pentru botez și amândoi ne-au primit ca recomandare din surse diferite.

Pentru mine, faptul că am ocazia să lucrez cu persoană iubită, Sergiu, și împreună să facem ceva frumos pentru cei din jur e un mare vis îndeplinit. Și cred că asta se vede și în entuziasmul cu care abordez fiecare nou proiect.

Image

Sergiu Irimescu

FOTOGRAF
Image

Anul 2013 marchează începutul iubirii mele pentru fotografie. Totul a plecat de la o provocare personală: mi-am dorit să învăț să folosesc cât mai bine aparatul foto în Modul Manual și să înțeleg toată tehnica din spatele unei imagini reușite.

M-a prins atât de mult că iată-mă aici, în ipostaza de fotograf profesionist, chiar dacă la bază am studii de contabilitate și informatică de gestiune. Nu regret nimic. 😀  

Cred despre mine (și cei din jur confirmă) că sunt amuzant și am talentul de a-i face pe oameni să se simtă confortabil iar faptul că sunt perfecționist se reflectă în fotografiile mele și în atenția la detalii.    

Sportul e o parte importantă și din viața mea. Când nu avem programate ședințe foto, joc baschet și ping-pong. Dincolo de asta, îmi plac mult călătoriile și-ncerc să surprind mereu unghiuri noi cu drona.

Sunt foarte puține lucruri pe care nu le-aș face pentru a obține un cadru. Iar la cum văd eu lucrurile, frica de penibil și fotografia nu merg bine împreună. Așa că mă transform de fiecare dată în preajma copiilor și nu ezit să mă strâmb pentru a face pe cineva să râdă. Evident, următorul pas e să apăs declanșatorul.

Pentru mine e o bucurie imensă să fiu alături de oameni, să interacționez cu ei și să-i surprind în toate ipostazele, fie că sunt emoționați, serioși sau că se distrează pe ringul de dans. Eu și aparatul foto suntem mereu pe poziții.

Dar uneori, eu sunt cel care se emoționează. Amintirea mea preferata de la Silhouettes este legata de Simona și Ștefan, al căror baby reveal l-am fotografiat. Văzând cât de emoționati și fericiți au fost cand au aflat că vor avea un băiețel mi-a confirmat încă o dată că practic ceea ce iubiesc și îmi este foarte clar că eu asta vreau să fac pentru totdeauna: să le ofer oamenilor cu care lucrez cele mai frumoase amintiri.

Hera

Stress Relief Manager

Nu puteam să n-o menționăm aici și pe Hera, ursulețul nostru Akita American de aproape 6 ani care ne ține mereu în priză și-n formă.

Dacă sunteți fani Game of Thrones, puteți să-i spuneți pe numele complet: Hera of House Irimescu-Enache, First of her name, Queen of Laziness, Chaser of Leaves, Killer of Bubbles, Hater of Baths and everything wet, Khaleesi of Popesti-Leordeni.   

Pentru că e o mică celebritate pe Instagram, a fost deja recunoscută de câteva ori pe străzile Bucureștiului. Visăm și noi să ajungem la nivelul ei de notorietate!

Image
Image
Image
Image
D
espre
Noi
2015

2024
Salutare! Suntem Bianca și Sergiu, cei din spatele Silhouettes.ro și împreună cu pufoșenia noastră Hera te invităm să ne cunoști!
Company Photo
Company Photo
Company Photo

Silhouettes.ro

O poveste începută în 2015

Formam deja un cuplu de câteva luni când, din dorința de a petrece mai mult timp unul cu celălalt și pentru a ne împărtăși dragostea comună față de fotografie, ne-am decis să începem să lucrăm împreună.

Știm și noi povești despre parteneri care-și combină viețile profesionale și lucrurile se termină prost, dar nu asta e și situația noastră. Pentru că stilurile și viziunile noastre artistice sunt diferite, ne completăm excelent și învățam constant unul de la celălalt.  

În plus, avem o chimie atât de bună împreună, încât oamenii sunt confortabili cu noi ca fotografi și ne spun de multe ori că-i facem să se simtă bine și-n largul lor.    

Iubim ceea ce facem și ne distrăm din plin la evenimente, iar asta se vede cu ochiul liber. Venim la pachet cu multă implicare, optimism, anduranță și răbdare.

Ne diferențiază cu siguranță implicarea, devotamentul, atenția la detalii și ambiția de a face tot ce putem până ne iese așa cum vrem.

În calitate de fotografi, știm că responsabilitatea noastră e foarte mare. Având în mână amintirile unor evenimente fericite din viața clienților noștri, credem că este de datoria noastră să le reproducem cât mai fidel și să le capturăm emoția.    

Experiența de până acum ne-a demonstrat și că putem face față tuturor provocărilor la evenimente. Așa că încercăm să aplanăm conflicte, să dăm o mână de ajutor și să oferim niște liniște și calm în momentele de stres.

Pentru noi, este o mare bucurie că majoritatea clienților ne devin prieteni. Și da, ni s-a întâmplat de multe ori ca, din fotografi de nuntă, să devenim fotografi de botez pentru clienții noștri.

Așa am ajuns de-a lungul timpului să ne ocupăm de:  

  • 150+ nunți
  • 120+ cununii civile
  • 70+ botezuri
  • 130+ sedinte foto în aer liber
  • 35+ ședințe foto pregnancy
  • 200+ ședințe foto de Craciun
  • 50+ ședințe "Trash the Dress"
  • 30+ ședințe "Save the Date"

Deci poți să ne spui cum vrei: fotograf cununie, fotograf nuntă, fotograf botez, fotograf evenimente. Putem fi ce-ai tu nevoie.

Dacă-ți place ce-ai citit despre noi, te-am captivat cu portofoliul, și ți-ai dori să imortalizăm un eveniment special din viața ta, contactează-ne. Noi îți stăm la dispoziție.

Image
Image
Image
Image